Ook belangrijk

Verzetten van afspraken
Het is uiteraard mogelijk om een afspraak te verzetten. Dit kan via e-mail (lieke@liekekraut.nl) of telefonisch (06 – 18 49 64 37). Je kan me ook een sms of What’s App bericht sturen. Ik wil je vragen dit tijdig (24 uur van te voren) te doen, zodat ik het vrijgekomen tijdstip kan invullen met een andere afspraak.

No show
Op het moment dat een afspraak niet door is gegaan, omdat je niet bent gekomen of omdat je deze niet tijdig (24 uur van te voren) hebt afgezegd, wordt 75% van de consultprijs bij jou in rekening gebracht.

Bereikbaarheid
De praktijk is beperkt telefonisch bereikbaar, vanwege de gesprekken die worden gevoerd. Voor algemene vragen of een terugbelverzoek kun je het beste via e-mail (lieke@liekekraut.nl) contact opnemen. Let erop geen persoonlijke informatie te sturen naar dit e-mail adres, omdat het geen beveiligd adres is. Mocht je wel persoonlijke informatie willen delen, laat me dit dan weten. Ik stuur je dan via e-mail een uitnodiging voor een beveiligde omgeving.

In geval van crisis
Binnen de praktijk zijn er geen faciliteiten voor opvang en hulpverlening in crisissituaties. Dit betekent dat wanneer er bij het telefonische aanmeldingsgesprek of tijdens de intake blijkt dat er sprake is van crisisgevoelige problematiek, ik je door zal verwijzen naar een instantie die daar voor is uitgerust. Mocht er gedurende een lopende behandeling een psychische crisis ontstaan, is de praktijk tijdens openingstijden bereikbaar. Mocht je hier niet op kunnen wachten, kun je in geval van crisis contact opnemen met je eigen huisarts of buiten openingstijden met de huisartsenpost. In geval van een levensbedreigende situatie bel je altijd 112.

Waarneming
Op momenten van geplande afwezigheid, zal ik je daar tijdig van op de hoogte brengen. Samen bespreken we dan wat er voor jou nodig is om die periode door te komen. Mocht er sprake zijn van langdurige afwezigheid, dan wordt er samen gekeken naar een oplossing. Het kan dan zijn dat de behandeling zal worden overgenomen door een collega.

Betalingsvoorwaarden
Voor de betalingsvoorwaarden klik hier