Locatie Locatie Locatie

We zijn hard aan het werk om de praktijkruimte aan de Nieuwstraat 49 te Made op orde te krijgen. Inmiddels zijn de ramen ontdaan van de oude verflagen die er reeds sinds jaar en dag opzitten. Het daglicht weet zijn weg weer naar binnen te vinden en laat de potentie van de ruimte nog duidelijker zien. Ik word er blij van en kan niet wachten, totdat ik de deuren van mijn eigen praktijk kan openen. Een langgekoesterde wens die werkelijkheid aan het worden is.

Soms lijkt de afstand tussen ‘huidige situatie’ en ‘wenssituatie’ onoverbrugbaar groot. Zo groot dat hij je verlamt. Omdat de ‘wenssituatie’ (nog) niet haalbaar is, doe je maar niets en blijf je vastzitten in de huidige situatie. Dit terwijl juist die afstand ook tal van mogelijkheden geeft. Elke stap in de richting van de ‘wenssituatie’ geeft nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden. En dat merk ik. Ookal is de praktijkruimte straks nog niet in de gewenste eindsituatie, ik kan gaan doen wat ik graag wil gaan doen.

Totdat het zo ver is, huur ik een ruimte in het Sociaal Cultureel Centrum De Mayboom aan de Kerkstraat en heb ik mogelijkheden om op huisbezoek te gaan.

Welke eerste stap kun jij zetten in de richting van je eigen ‘wenssituatie’?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *